Een paramedicus, zorgverlener of zorghulpmiddel makkelijk vinden!

Nederland kent een uitgebreid zorglandschap. Mede daardoor valt het als patiënt of mantelzorger vaak niet mee de juiste zorg te vinden.

Maar ook niet alle dokters weten altijd wie de juiste zorg kan leveren. Vaak moet je dan ook zelf een paramedicus of andere zorgverlener zoeken. Of je hebt een medische zorgvraag en wil zonder tussenkomst van huisarts of medisch specialist naar een goede fysiotherapeut of een diëtiste. Waar moet je zijn? Wie heeft de juiste expertise? En is het dan ook nog redelijk in de buurt? En wat als je een po-stoel, krukken, steunkousen of een ander zorghulpmiddel nodig hebt?

DigiH biedt de oplossing!

Gemakkelijk zelf zoeken

Via DigiH kun je de juiste paramedicus vinden (bijvoorbeeld fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, ergotherapeuten, huidtherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten, optometristen, podotherapeuten, orthopedische technici, etc.).

Ook (medische) voetzorgers, verloskundigen, kraamverzorgenden, pruikenmakers, medisch tatoeëerders en zorg(hulp)winkels (medische hulpmiddelen) kunnen gemakkelijk gevonden worden met DigiH.

En allemaal binnen de door jou gewenste afstand en met behulp van 1 zoekmachine. Kortom: de juiste zorg op de juiste plek!

Via een verwijzing

Ben je verwezen via de huisarts of medisch specialist dan hoef je niks te doen. Je wordt binnen een paar dagen door de zorgverlener benaderd om een afspraak te maken en de behandeling te starten.