DigiH+

DigiH+ is een in het EPD van de verwijzer geïntegreerde zoekmachine, waarmee een complete verwijzing naar een eerstelijns zorgverlener met slechts 4 muisklikken kan worden gerealiseerd (inclusief alle (medisch) relevante informatie).
Verwijzers kunnen zijn: huisartsen, medisch specialisten, verpleegkundig specialisten (VS), physician assistants (PA), POH-er of (gedelegeerd) poli-personeel en doktersassistenten.

Integratie van DigiH+ in een ziekenhuis- of huisarts informatiesysteem (ZIS of HIS) maakt het mogelijk voor verwijzers om uit (eenmalig) aangemaakte favorieten te kiezen.

Zo kan met 4 muisklikken een adequate verwijzing worden gerealiseerd:

  • Klik 1. Selecteer DigiH in je EPD
  • Klik 2. Zoek de gewenste eerstelijns zorgverlener met specifieke expertise (of nog makkelijker: kies een eerder aangemaakte favoriet)
  • Klik 3. Selecteer uit het op postcode samengestelde aanbod van DigiH, met daarin overzichtelijk de geboden expertise.
  • Klik 4. Ga terug naar waar je mee bezig was

DigiH+ scheelt zo tijd en papier én garandeert tijdige opvolging van de gewenste zorg (actie ligt bij ontvangende zorgverlener en niet bij de patiënt).

Integratie van DigiH+ in het zorgplatform van Chipsoft/HiX is vanaf de upgrade naar Hix 6.2 mogelijk. Hiertoe dient het ziekenhuis zelf een verzoek in te dienen bij Chipsoft. Vervolgens kan DigiH+ in het zorgplatform worden opgenomen en een verwerkersovereenkomst worden opgesteld.
Een dergelijk verzoek verloopt via de CMIO in het ziekenhuis.

Ook dezelfde wijze kan integratie met Nexus of Epic worden gerealiseerd. De DigiH-koppeling (API) ligt klaar.

Wil jij als verwijzer dat DigiH+ opgenomen wordt in jouw EPD?
Laat het ons weten. Stuur een bericht naar info@digih.nl en leg de wens neer bij de CMIO in het ziekenhuis.

Wil jij als eerstelijns zorgverlener in één keer een complete verwijzing ontvangen met alle relevante medische informatie en gegevens van de patiënt?
Geef deze mogelijkheid aan bij de huisarts(en) en/of het ziekenhuis in jouw regio.
Zij kunnen dan vervolgens contact opnemen met DigiH om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via info@digih.nl.

DigiH+ is er klaar voor.