Welkom alle KRF geregistreerde fysiotherapeuten van het KNGF!

Vanaf vandaag zijn alle KRF geregistreerde fysiotherapeuten van het KNGF vindbaar voor patiënten, mantelzorgers en verwijzers op de DigiH Zorgzoeker. Vanuit KRF NL werd een uitspoel van de basisgegevens van alle fysiotherapeuten verricht.

Wil jij nu je profiel op de DigiH Zorgzoeker verrijken? Log dan in met de code die je van het KNGF hebt ontvangen. Met je AGB-code vindt een verificatie plaats waarna je je e-mailadres kunt invullen, een wachtwoord kunt kiezen en je tweestaps-verificatie kunt instellen.

Vervolgens kunt je je profielfoto toevoegen, een persoonlijk beschrijving geven over je achtergrond en je ambities. Ook kun je aangeven of je lid bent van bepaalde netwerken.

Met een compleet profiel word je automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen bij jou in de regio. DigiH zal je een mail sturen als een voor jou relevant huisarts- of ziekenhuis-EPD een (gratis) koppeling met DigiH start. Wil je ook verwijsbaar worden vanuit het EPD van huisarts of ziekenhuis dan kun je je abonnement uitbreiden met DigiH+. Omdat je via de koppeling met KRF NL al vindbaar bent op de Zorgzoeker betaal je slechts €40 per jaar (excl. btw).

Het is de ambitie va DigiH om alle paramedici te verenigen in DigiH. En dat tegen een vaste, nooit te verhogen prijs (uitsluitend landelijke prijsindexatie vanaf 2025). Verwijzers kunnen vervolgens een gratis koppeling maken. Als ons dit lukt, hoef jij in de toekomst geen 3 of meer abonnementen af te sluiten om verwijzingen te ontvangen.