Al meer dan 25.000 eerstelijns zorgverleners in DigiH!

Inmiddels zijn alle KRF NL geregistreerde fysiotherapeuten via het KNGF vindbaar op de DigiH Zorgzoeker. De getoonde expertise is door een koppeling tussen het KNGF en DigiH geborgd vanuit de beroepsgroep zelf! Net als bijvoorbeeld bij alle deelnemers (fysio-/oefentherapeuten en diëtisten) van het landelijk netwerk Chronisch ZorgNet, die vind- en verwijsbaar zijn voor de expertise (de specialismen) die zij bij Chronisch ZorgNet hebben. Verwijzers kunnen er zo op vertrouwen dat de expertise waar zij voor kiezen ook geleverd wordt.

Inmiddels schrijven ook steeds meer individuele eerstelijns zorgverleners zich in. Voor slechts €10 per jaar vind je jezelf terug op de DigiH Zorgzoeker en ben je vindbaar voor zelfverwijzers (patiënten en mantelzorgers) en verwijzers. En, heel belangrijk, als DigiH een koppeling maakt met een (Huisarts- of Ziekenhuis-) EPD bij jou in de buurt ontvang je automatisch bericht dat je vanuit deze koppeling digitale verwijzingen kunt ontvangen gebaseerd op expertise en postcode (de Juiste Zorg op de Juiste Plaats). Je beslist op dat moment zelf om je abonnement uit te breiden door nog €40 bij te betalen voor de DigiH Zorgverwijzer/DigiH+. DigiH kost daarmee nooit meer dan €50 per zorgverlener per jaar (excl. btw). Een bedrag wat ook in de toekomst niet verhoogd zal worden (behalve CBS prijs-indexering vanaf 2025).

Als jij en je beroepsgroep DigiH omarmt ontstaat een intuïtieve en cloud-based zorgzoeker en zorgverwijzer waarin de gehele eerstelijns expertise landelijk dekkend is opgenomen.

En zo kan worden voorkomen dat in de toekomst meerdere abonnementen bij diverse eerste- en tweedelijns zorgverwijzers noodzakelijk worden. Immers, als alle eerstelijns zorgverleners in 1 gemeenschappelijke database zijn vertegenwoordigd, ontstaat een zorgzoeker/-verwijzer voor en door de zorg!

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in!